COACH CABIN

Wil je een buiten gewoon bijzondere ervaring? Ga dan mee met de Coach Cabin! Deze rijdt je naar jouw favoriete plek in de natuur waar we de Cabin parkeren en de deuren wagenwijd openzetten voor een geweldig uitzicht. Vervolgens gaan we met een kop koffie/thee en wat lekkers met jouw coachingsvraag aan de slag;  ruimte voor jouw verhaal, de diepte in, de confrontatie aan, inzichten opdoen, thuiskomen bij jezelf, tools for life aanleren, zodat je (weer) gaat doen wat er voor jou toe doet.

Als het even genoeg is,  strekken we de benen door een wandeling te maken in jouw favoriete omgeving. Het fijne van een wandeling is dat je letterlijk in beweging bent en er dan vaak kwartjes vallen. Het besprokene kan verwerkt worden, je hebt uitzicht, ademt de natuur in en in stiltes krijg je vaak juist de antwoorden die je zoekt.

We nemen pauze met een zelfgemaakte, heerlijke biologische lunch.

In de middag maak je een actieplan n.a.v. de opgedane inzichten en aangereikte tools. Je krijgt op maat gemaakt oefenmateriaal en een samenvatting van de rode draad mee naar huis waarmee je verder kunt.

coach-cabin-1

Na een week of 4 hebben we contact over jouw voortgang en bespreken we welk vervolg op de coaching nog nodig is. Je kunt dan denken aan

- een skype-sessie

- een losse coachingssessie in de Coach Cabin of bij het Leerpunt

- nog een dagdeel weg met de Coach Cabin

Voordelen t.a.v. andere trajecten:

I.p.v. 10 keer 1 uur wat je 10 keer een halve dag kost,

1 hele dag en of twee keer een halve dag

Aandacht om tot de kern te komen, te verdiepen en verstillen om tot inzichten te komen

Ruimte om hele verhaal te doen, vaardigheden te oefenen en geen tijdsdruk